Zwangerschapsfotografie Rotterdam

Zwanger zijn is iets heel speciaals en daarom mooi om vast te leggen voor nu en later. Zwangerschapsfotografie komt het beste tot zijn recht als je tussen de 32-35 weken zwanger bent. Ik werk graag samen met jou om dit mooie en bijzondere moment vast te leggen. Ik zorg voor een ontspannen sfeer in mijn studio zodat we samen het mooiste resultaat behalen uit de fotoshoot.

Tips

Goed om te weten

Om je zwangerschapsshoot zo goed mogelijk te laten verlopen heb ik wat tips voor je verzameld.

Knellende kleding is voor niemand fijn maar kan ook nog eens strepen op je buik achterlaten, en dat wil je natuurlijk niet op de foto terugzien. Doe iets aan waar je je goed in voelt. Lichte kleuren en niet al teveel prints komen het beste tot hun recht op de foto. Een zwart of wit hemdje of topje en een boxer of legging zijn hier goede voorbeelden van. Wil je het wat romantischer? Dat kan natuurlijk ook! Ik heb 3 verschillende mooie jurken in het roze, rood en wit die we kunnen gebruiken voor de zwangerschapsfotografie om je extra speciaal te laten voelen. Maar heb je bijvoorbeeld een zwarte kanten kimono dan kan dit ook heel mooi zijn! Vergeet je nagels en handen niet netjes te verzorgen en draag je haar zoals jij dat mooi vindt!

Gaat je partner mee op de foto of broertjes en zusjes? Dan is het leuk om de kleding op elkaar af te stemmen voor een mooi geheel.

Ik heb 1 van de 2 belangrijkste momenten in mijn leven vast laten leggen door Milène.  Wat een geduld heeft Milène, wat is ze lief en wat een vertrouwd gevoel geeft ze je. 

Sabrina Wijngaard

Zwangerschapsfotografie

Wat is er mogelijk?

 

  • Zwangerschapsshoot mij thuis in de studio of op locatie in overleg 
    *vanaf 10 km postcode 2641 RS €0,20/km
  • In de studio zijn er verschillende achtergronden mogelijk
  • Gebruik van verschillende jurken en outfits
  • Professionele nabewerking van alle geselecteerde foto’s
  • 2 tot 3 weken na de fotoshoot kun je in jouw persoonlijke online galerij je foto’s uitkiezen en fotoproducten bestellen

* De fotosessie betaal je vooraf en hiermee is je boeking definitief

LEER VAN MILÈNE

Zelf leren hoe je foto’s maakt van je kleintje? Met deze do-it-yourself tips van Milène maak jij zelf de mooiste foto’s!

*Met deze download kom je op de mailinglist, max. 1 mailtje per maand