Zwangerschapsfotografie Pijnacker – Nootdorp

Zwanger zijn is iets heel speciaals en daarom mooi om vast te leggen voor nu en later. Zwangerschapsfotografie komt het beste tot zijn recht als je tussen de 30-34 weken zwanger bent. Ik werk graag samen met jou om dit mooie en bijzondere moment vast te leggen. Ik zorg voor een ontspannen sfeer in mijn studio zodat we samen het mooiste resultaat behalen uit de fotoshoot.

Tips

Goed om te weten

Om je zwangerschapsshoot zo goed mogelijk te laten verlopen heb ik wat tips voor je verzameld.

De beste tijd voor een zwangerschaps fotoshoot verschilt per persoon. De één heeft al een flinke buik bij 24 weken en de ander pas bij 32 weken. Kies een moment wanneer jij je het prettigst voelt. Boek in ieder geval op tijd, vooral als je graag naar buiten wilt voor de zwangershoot, het weer kan er nog wel eens voor zorgen dat we het een aantal keer moeten verplaatsen.

Doe iets aan waar je je goed in voelt. Lichte kleuren en niet al teveel prints komen het beste tot hun recht op de foto. Ik heb verschillende mooie jurken van Mii Estilo die we kunnen gebruiken voor de zwangerschapsfotografie om je extra speciaal te laten voelen. Maar heb je bijvoorbeeld een zwarte kanten kimono dan kan dit ook heel mooi zijn! Vergeet je nagels en handen niet netjes te verzorgen en draag je haar zoals jij dat mooi vindt!

Gaat je partner mee op de foto of broertjes en zusjes? Dan is het leuk om de kleding op elkaar af te stemmen voor een mooi geheel.

zwangerschap fotoshoot

Ik heb 1 van de 2 belangrijkste momenten in mijn leven vast laten leggen door Milène.  Wat een geduld heeft Milène, wat is ze lief en wat een vertrouwd gevoel geeft ze je. 

Sabrina Wijngaard

Milene is een super goede fotograaf die precies ziet wat het allermooiste plaatje oplevert. Echter, voor mij het belangrijkst, is dat je je zo veilig en vertrouwd voelt, dat het helemaal niets uitmaakt hoe ongemakkelijk jij je voor de camera voelt. Ze geeft super duidelijke en lieve aanwijzingen, waardoor er helemaal geen ruimte is om onzeker te zijn of niet goed op de foto te staan! Je vergeet dat je gefotografeerd wordt, het contact met Milene is heel natuurlijk!

Elise Ton

zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Wat is er mogelijk?

 

  • Zwangerschapsshoot mij thuis in de studio of op locatie in overleg
    *vanaf 10 km postcode 2641 RS €0,20/km
  • In de studio zijn er verschillende achtergronden mogelijk
  • Gebruik van verschillende jurken van o.a. Mii Estilo
  • 2 tot 3 weken na de fotoshoot heb je een bestelsessie. Tijdens de bestelsessie kan je je foto’s uitkiezen en fotoproducten bestellen

Wist je dat je ook de zwangerschapsshoot  kunt combineren met een newbornshoot? 

* De fotosessie betaal je vooraf en hiermee is je boeking definitief

Contact

Prinsenhof 60
2641 RS Pijnacker

06 510 43 559
info@milenebezemer.nl

Volg je mij al op social media?