Zwangerschap

Zwangerschap fotografie Rotterdam

Zwanger zijn is iets heel speciaals en daarom mooi om vast te leggen. Tussen de 32-35 weken is de mooiste tijd om je zwangerschap te laten fotograferen. Ik werk graag samen met jou om dit mooie en bijzondere moment vast te leggen. Ik zorg voor een ontspannen sfeer in mijn studio zodat we samen het mooiste resultaat behalen. Neem direct contact op voor meer informatie of een boeking!

Wat krijg je bij een zwangerschapsshoot?

  • Bij mij thuis in de studio of op locatie in overleg
  • Verschillende achtergronden mogelijk
  • Gebruik van verschillende jurken
  • Professionele nabewerking van alle geselecteerde foto’s
  • 2 tot 3 weken na de fotosessie kan je in jouw persoonlijke online galerij je foto’s uitkiezen en fotoproducten bestellen
  • Sneakpeak op mijn facebookpagina binnen 24 uur

De fotosessie betaal je vooraf en hiermee is je boeking definitief

Waar moet je op letten bij een zwangerschapsshoot?

Zorg dat je nagels en handen netjes verzorgd zijn en dat je geen knellende kleding draagt op de dag van de zwangerschapsshoot, dit kan namelijk strepen op je buik achterlaten. Natuurlijk mag je ook gewoon aan doen wat je zelf het mooiste vindt maar neutrale kleding zorgt voor een rustig en mooi beeld. Een zwart of wit hemdje of topje en een boxer of legging zijn hier goede voorbeelden van. Wil je het wat romantischer? Dat kan ook! Ik heb 3 verschillende jurken in het roze, rood en wit die we kunnen gebruiken voor de zwangerschapsshoot. Maar bijvoorbeeld een zwarte kanten kimono kan ook heel mooi zijn! Mocht ook je partner en/ of kind mee op de foto gaan, dan is het leuk om de kleding op elkaar af te stemmen voor een mooi geheel.