Ik hoop dat alles goed gaat met jou en je naasten!

Wat een rare tijd maken we mee met zijn allen.
Ik zit niet graag stil en ik wil jou graag helpen!

Je kent het vast… “Ik ga dat album echt nog eens maken van/voor de kinderen. Die vakantiefoto’s moeten echt nog een keer in een mooi album….”
Welke maat, welke kleur, welk materiaal, welke leverancier? Allemaal vragen die je je zelf kunt stellen bij het maken van een album.
Met deze actie mag je je eigen foto’s opsturen, het maakt niet uit wie ze gemaakt heeft, met een telefoon of camera. Ik stop ze voor jou in een mooi jasje… eeh album ?

 

Tip van de dag!
Geef opa en/of oma een mooi cadeau met foto’s van hun (klein)kind(eren) in de vorm van een pocketalbum. Zo zijn jullie toch nog een beetje bij elkaar.

Alle albums worden met de hand gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Je foto’s worden geprint op Fuji DPI2 professional papier en is verlijmd op pvc waardoor het mooie stevige bladen zijn. Het album is lay flat. De kleur van de cover kan je zelf kiezen.

Naast de korting, hebben sommige albums ook een gratis upgrade van het aantal spreads! Mocht je hier interesse hebben, vermeld dit dat even in je berichtje.

Heb je interesse in een van de albums of vragen, stuur me een berichtje en laat eventueel je telefoonnummer achter, dan neem ik contact met je op.