Newborn
 €199,-

Een newborn babyshoot boek je bij mij vanaf €299. Ik kom bij jullie thuis en neem alles mee wat er nodig is: accessoires, gezelligheid en een ontspannen sfeer!

Cakesmash  
€149,-

Plezier, dat is waar het om draait bij een baby fotoshoot. Zowel bij de normale shoot als bij de cake smash fotoshoot. Herinneringen voor altijd vastgelegd!

Zwangerschap
€149,-

Zwanger zijn is heel bijzonder en voor het weet is het voorbij. Wat is er dan mooier dan prachtige beelden van jezelf om later nog eens op terug te kijken?

Investering

Je knippert met je ogen en ze zijn groot! Herken je dat? Dat je foto’s maar staan te staan op je computer, met de gedachten “ooit ga ik er nog wat mee doen”. Waarschijnlijk gebeurt dit negen van de tien keer niet vanwege de drukte van een gezin en dat is toch hartstikke zonde van je mooie reportage. Daarom heb ik voor jullie bij verschillende vakleveranciers een selectie gemaakt van de mooiste  handgemaakte fotoproducten. Wat het nóg unieker maakt is dat de producten niet door de gewone consument te bestellen zijn. Kortom je kunt bij mij terecht voor een geheel persoonlijke collectie van je fotosessie.

Werkwijze

STAP 1

  • Als eerst kies je voor welke fotosessie je wilt gaan, bij betaling van dit bedrag is je boeking definitief.
  • De sessiekosten zijn voor mijn tijd, het gebruik van al mijn accessoires, garderobe en achtergronden. Mijn service, kennis, geduld, een berg ervaring en creativiteit 😉
  • Bij elke fotoshoot ontvang je een pocketalbum van 10 x 10 t.w.v.€49 en een gratis bestelsessie!
  • Verder op deze pagina kan je de pakketten bekijken die je kunt toevoegen aan je fotoshoot om de herinnering compleet en persoonlijk te maken. Dit bepaal en betaal je pas ná de fotosessie.

LET OP: Digitale bestanden en/of overige fotoproducten zijn NIET inbegrepen in de sessieprijs.

STAP 2

Drie weken na je fotoshoot maken een afspraak voor de bestelsessie. Tijdens de bestelsessie bij mij in de studio stel je je eigen pakket samen, bestaande uit digitale bestanden en/of fotoproducten. Hieronder kan je alvast zien wat de opties zijn. Je kunt kiezen uit verschillende luxe fotoproducten van verschillende vakleveranciers om jouw herinneringen te vereeuwigen.

 

Albums

Nano €199
15 x 15 | 6 spreads | glossy papier | linnen cover
Clio €299
20 x 20 |  10 spreads | glossy papier | suede cover
Callia €399
30 x 30 |  10 spreads | velvet papier | kunstleer fotocover

Canvas

in baklijst

50 x 30      € 199
90 x 60      € 299
120 x 80    € 449

 

Acryl

in u-frame

30 x 40      € 199
60 x 40      € 349
90 x 60      € 599

Aquarelprint

in museumlijst

30 x 20      € 249
60 x 40      € 399
90 x 70      € 599

Passepartoutbox

30 x 40      € 499

 

Hexagon

5 stuks 20 x 20      € 499
6 stuks 20 x 20      € 549

 

Betaling

Welke fotosessie je ook kiest, je betaalt deze vooraf. Hiermee is de fotoshoot definitief en zorg ik voor een onvergetelijke en tastbare herinnering. De totale investering varieert op basis van jouw wensen.

Afmelden
Kan de fotoshoot onverhoopt niet doorgaan? Meld dit zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van tevoren. Dan maken we kosteloos een nieuwe afspraak. Wanneer de fotoshoot korter dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, ben ik helaas genoodzaakt om deze in rekening te brengen.
Bestelsessie
Na iedere fotoshoot kom je bij mij langs in de studio voor de bestelsessie. Tijdens de bestelsessie krijg je een galerie van 20-30 foto’s te zien, waaruit je kunt bestellen. Dit is hét moment waarop je de foto’s te zien krijgt. Ook het uitzoeken van fotoproducten doorlopen we samen. De bestelsessie duurt ongeveer een uurtje. Bedenk je op een later moment dat je graag nog een extra fotoproduct wilt bestellen? Geen probleem, dat kan! Heb je gekozen om een product uit mijn assortiment aan te schaffen, dan heb ik nog een leuk extraatje voor je! Je krijgt namelijk nog 3 weken lang toegang tot je eigen online printshop. Online kan je van de afgenomen bestanden nog allerlei printjes bestellen. Ook erg geliefd bij opa’s en oma’s!
Prijs voorbeeld

Om mijn werkwijze wat te verduidelijken heb ik hieronder een voorbeeld:

Je wilt graag een newbornshoot doen. Je betaalt €299 voor de sessie zelf en daarbij krijg je 3 digitale bestanden en een gratis mini album van 10 x 10 cm t.w.v. €49. Vervolgens heb je de bestelsessie en dan kies je welk pakket je neemt. Afhankelijk van jouw keuzes en jouw wensen kies je een pakket met 5, 10 of alle bestanden inclusief een high-end album en luxe fotoprints. De minimale investering voor de pakket plaatjes is €299. Je totale investering voor een newbornshoot is dan €598.

Contact

Prinsenhof 60
2641 RS Pijnacker

06 510 43 559
info@milenebezemer.nl

Volg je mij al op social media?