Over Milene Bezemer Fotografie

Zwanger zijn vind ik zoiets moois van het menselijk lichaam. Elke zwangerschap is anders, geen is het zelfde. En dat ik dan na de geboorte in de eerste 2 weken al de eer heb dat kindje vast te houden en mooi op de foto te zetten, vind ik helemaal bijzonder. Dat zo’n klein mensje 9 maanden in je buik heeft gezeten. Als ze dan wat groter worden en een eigen willetje ontwikkelen blijft de uitdaging groot om er dan een mooi shot van te maken, in plaats van 3 uur wat ik bezig ben bij de newborn, duurt een baby fotoshoot max een half uur omdat de spanningsboog zo foetsie is. Kortom het zijn mooie momenten die voorbij zijn voor je het weet en ik vind het geweldig om die momenten vast te leggen voor het leven!

Naast zwangerschap-, newborn- en babyfotografie, maak ik ook familie- en trouwreportages. Binnenkort start ik met nog twee heel andere doelgroepen, houdt mijn website, facebook en instagram in de gaten voor meer informatie. Mocht je interesse hebben in andere reportages neem gerust contact met me op.