Newborn fotografie Rotterdam, Den Haag, Pijnacker – Nootdorp

Newborn fotografie is een prachtige ervaring en geeft je een herinnering voor later waar je nog met veel plezier op terugkijkt. Het mooiste resultaat krijg je als je kindje tussen de 6 en 14 dagen oud is. De darmpjes werken dan nog niet op volle toeren en ze slapen nog heel veel. Daarom is het handig om al tijdens de zwangerschap te laten weten dat jullie een newborn shoot willen boeken, dan plan ik vast een aantal data in.  Uiteraard neem ik alles mee naar jullie vertrouwde omgeving en zorg ik voor een onvergetelijke ervaring.

Tips

Goed om te weten

Tijdens de newborn fotografie kijk ik altijd goed naar je kindje. Het verschilt namelijk per baby welke foto’s er gemaakt kunnen worden. Niet ieder kindje vindt het even fijn om op zijn of haar buik te liggen. Het fijnste is als je kindjes slaapt tijdens de newborn shoot. Hierdoor kan ik je kindje makkelijker in bepaalde houdingen leggen. Je kunt je voorstellen dat we onze tijd nemen tijdens een newborn shoot en deze soms best lang kan duren. Geduld is hier extra van belang! Het is van belang dat het tijdens de newbornshoot minimaal 25 graden is en er is altijd ruimte voor het voeden van je kindje wanneer dat nodig is, ook zal er tussendoor lekker geknuffeld worden. Ook voor verschonen is genoeg ruimte. Want ja…. er wordt wel eens wat onder geplast of gepoept. Dat is nu eenmaal het risico van het vak 🙂

newborn voetjes details wit puur

Wat een geduld heeft Milène, wat is ze lief en wat een vertrouwd gevoel geeft ze je. De foto’s zijn prachtig geworden, ik moest even een traantje weg pinken!

Sabrina Wijngaard

Het was erg leuk om Milene aan het werk te zien met de baby, ze is heel goed met kleine kinderen. De persoonlijke touch is haar kracht, ze neemt de tijd voor de fotoshoot, doet een bestel sessie aan huis,  het boekje en de usb worden prachtig ingepakt.”

Zwena Poulina

Super fijne shoot gehad. Mijn dochtertje vond het geweldig hoe jong ze al was… Milene deed het super leuk en goed. Helemaal blij met de resultaten!!!

Marlies Hoeboer

newborn meisje baby roze

Wat gaat er gebeuren?

 

  • Voor een goede voorbereiding hebben we een telefonisch kennismakingsgesprek.
  • Je krijgt hierna een vragenlijst toegestuurd waarin je je wensen kan aangeven en een informatiedocument.
  • Inbegrepen bij de shootkosten zijn de voorbereidingen van de shoot, de fotografietijd en gebruik van de daarbij behorende accessoires en achtergronden en alle professionele nabewerkingen van jouw fotoshoot.
  • De newborn shoot duurt tussen de 3 tot 4 uur en vindt plaats in jullie vertrouwde thuisomgeving (*vanaf 10 km postcode 2641 RS €0,20/km)
  • 3 weken na de fotoshoot is je bestelsessie, ook bij jullie aan huis*. Je krijgt de gallery van 20-25 beelden te zien in een mooie slideshow waaruit je kan bestellen. Tijdens de bestelsessie help ik met het samenstellen van je eigen collectie. Neem alvast een kijkje op de prijzenpagina voor meer informatie over de producten en prijzen.
  • Na het samenstellen van je collectie van fotoproducten en digitale bestanden, kan je eventueel nog cadeau items toevoegen aan je bestelling.
  • Zo creëren jullie je eigen collectie met mooie herinneringen!

Wist je dat je ook de newbornshoot kunt combineren met een zwangerschapsshoot? Je investering is dan €249 goedkoper!

De fotosessie betaal je vooraf en hiermee is je boeking definitief

Download de informatiebrochure

Heb je interesse in een mooie reportage van je zwangerschap, pasgeboren kleintje of je gezin? Of wil je gewoon wat vrijblijvende informatie doornemen. Vul dan hieronder je gegevens in.

Ontvang €50 shoptegoed!*
*Bij een boeking binnen 14 dagen na de aanvraag van de informatiebrochure

 

Contact

Prinsenhof 60
2641 RS Pijnacker

06 510 43 559
info@milenebezemer.nl

Volg je mij al op social media?