Newborn

Newborn fotografie Rotterdam

Het mooiste resultaat krijg je als je kindje tussen de 6 en 14 dagen oud is. De darmpjes werken dan nog niet op volle toeren en ze slapen nog heel veel. Daarom is het handig om al tijdens de zwangerschap te laten weten dat jullie een newbornshoot willen boeken, dan plan ik vast een aantal data in.  Neem direct contact op voor meer informatie of een boeking!

Waar moet je op letten bij een newbornshoot?

Het is afhankelijk van de baby welke foto’s er gemaakt kunnen worden, bijvoorbeeld niet elk kindje vindt het even fijn om op zijn/haar buik te liggen. Het is de bedoeling dat je kindje slaapt tijdens de fotoshoot, hierdoor kan ik je kindje makkelijker in bepaalde houdingen leggen. Vandaar dat de fotoshoot soms lang kan duren. Het is van belang dat het tijdens de newbornshoot minimaal 25 graden is en er is altijd ruimte voor het voeden van je kindje wanneer dat nodig is, ook zal er tussendoor lekker geknuffeld worden en het een en ander verschoond moeten worden (want ja er wordt wel eens was onder geplast/gepoept, risico van het vak haha)

Wat krijg je bij de fotoshoot?

  • 3 tot 4 uur de tijd voor de fotosessie bij jullie thuis
  • Ik neem allerlei verschillende accessoires mee waar uit gekozen kan worden
  • 2 tot 3 weken na de fotosessie maken we een afspraak voor de bestelsessie. Ik laat jullie ongeveer 20 professioneel bewerkte foto’s zien. Jullie krijgen de foto’s van jullie kindje op een scherm te zien en daarbij help ik jullie met het kiezen uit verschillende fotoproducten en pakketten. Zo creëren jullie je eigen kunstcollectie met mooie herinneringen!
  • Professionele nabewerking van alle geselecteerde foto’s
  • Sneakpeak op mijn facebookpagina binnen 24 uur

De fotosessie betaal je vooraf en hiermee is je boeking definitief