Newborn

Newborn fotografie Rotterdam

Het mooiste resultaat krijg je als je kindje tussen de 6 en 14 dagen oud is. De darmpjes werken dan nog niet op volle toeren en ze slapen nog heel veel. Daarom is het handig om al tijdens de zwangerschap te laten weten dat jullie een newbornshoot (klik voor een filmpje) willen boeken, dan plan ik vast een aantal data in.  Neem direct contact op voor meer informatie of een boeking!

Waar moet je op letten bij een newbornshoot?

Het is afhankelijk van de baby welke foto’s er gemaakt kunnen worden, bijvoorbeeld niet elk kindje vindt het even fijn om op zijn/haar buik te liggen. Het is de bedoeling dat je kindje slaapt tijdens de fotoshoot, hierdoor kan ik je kindje makkelijker in bepaalde houdingen leggen. Vandaar dat de fotoshoot soms lang kan duren. Het is van belang dat het tijdens de newbornshoot minimaal 25 graden is en er is altijd ruimte voor het voeden van je kindje wanneer dat nodig is, ook zal er tussendoor lekker geknuffeld worden en het een en ander verschoond moeten worden (want ja er wordt wel eens was onder geplast/gepoept, risico van het vak haha)

Wat krijg je bij de fotoshoot?

  • 3 tot 4 uur de tijd voor de fotosessie bij jullie thuis
  • Ik neem allerlei verschillende accessoires mee waar uit gekozen kan worden
  • 2 tot 3 weken na de fotosessie maken we een afspraak voor de bestelsessie. Ik laat jullie ongeveer 20-25 professioneel bewerkte foto’s zien. Jullie krijgen de foto’s van jullie kindje op een scherm te zien en daarbij help ik jullie met het kiezen uit verschillende fotoproducten en pakketten. Zo creëren jullie je eigen kunstcollectie met mooie herinneringen!
  • Professionele nabewerking van alle geselecteerde foto’s

De fotosessie betaal je vooraf en hiermee is je boeking definitief

Na een kort telefoon gesprek had ik meteen een goed gevoel over de fotoshoot. Ik werd eraan herrinnert dat ik het informatie blad moest lezen en eigenlijk staat daar alles in wat je moet weten. De communicatie was top!  

Het was heel relaxed om in ons eigen huis een fotoshoot te doen, dit was voor mij ook doorslaggevend de shoot te doen. Als de baby nog klein is, is het fijn als je niet je hele hebben en houden mee moet slepen. Het was erg leuk om Milene aan het werk te zien met de baby, ze is heel goed met kleine kinderen. Bovendien werkt ze heel rustig en stopt ze regelmatig zodat je de baby kan voeden of verschonen. Milene heeft alle props en opstellingen uitgekozen. Het eindresultaat was dan ook een mooie verassing en beter dan ik had gehoopt dat het zou worden, het boekje voelt heel persoonlijk en is een mooie herinnering. 

De persoonlijke touch is haar kracht, ze neemt de tijd voor de fotoshoot, doet een bestelsessie aan huis,  het boekje en de usb worden prachtig ingepakt. Enige wat ik eraan toe kan voegen: het zou leuk zijn als de naam van het kind op het boekje staat.

Zwena Poulina