Milène Bezemer

Fotografie vind ik het mooiste wat er is, en zeker als het kinderen zijn! Met mijn ervaring en engelengeduld weet ik de kleintjes en hun ouders goed op hun gemak te stellen. Samen met jou stellen persoonlijke kunstcollectie samen, met als resultaat herinneringen voor het leven!

Mijn passie begint in 2010 tijdens mijn opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) in 2010 toen ik een keuzevak ‘sociale fotografie’ volgde. Bij mijn eindopdracht daarvan heb ik foto’s gemaakt bij mijn turntrainingen. Mijn trainster was  super enthousiast en besloot dat ik foto’s van haar kind ging maken voor vaderdag. Ik kreeg de zenuwen en schakelde mijn vader in die al heel wat foto ervaring heeft. Samen op onze keukentafel hebben we de baby shoot gedaan. Ik vond het fantastisch en was verkocht!

Mijn tweede shoot was de zwangerschap van een collega. Daarna volgde de babyshoots, waarvan ik toen nog dacht dat ik newborn sessies aan het houden was haha. Ze waren al veel te oud daarvoor, maar wist ik dat. Ik werkte toen nog in de gehandicaptenzorg maar door de crisis kon ik daar niet blijven werken. Dit gaf mij het extra zetje om me in te schrijven bij de KvK.

 

Mijn fotografiebedrijf vult gelukkig veel van mijn dagen, naast fotografe ben ik ook nog gastouder. De balans met mijn andere baan maakt iedere dag leuk en afwisselend.

Dit is niet het enige wat ik doe in een week…. Ik turn graag en in de zomer spring ik voor een vriendin bij, om hoepelworkshops te geven als zij een volle agenda heeft. Allemaal dingen die ik onwijs leuk vind en dat geeft me ook de energie om het allemaal te kunnen doen.

Durven jullie het aan na het lezen van mijn verhaal?

 

 

 

Milène aan het werk

Altijd al willen weten hoe zo’n (newborn) shoot er aan toe gaat? Dit filmpje werd gemaakt tijdens één van mijn fotoshoots.

Heb je na het kijken van de video nog vragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met mij op zodat ik ook van jouw speciale momenten herinneringen voor het leven kan maken.

 

Contact

Prinsenhof 60
2641 RS Pijnacker

06 510 43 559
info@milenebezemer.nl

Volg je mij al op social media?