Investering in jouw waardevolle fotosessie

Newborn
 €399,-

Een newbornshoot boek je bij mij voor €399. Bij mij in de studio is alles aanwezig wat nodig is: accessoires, gezelligheid en een ontspannen sfeer!

Cakesmash  
€299,-

Plezier, dat is waar het om draait bij een baby fotoshoot. Zowel bij de normale shoot als bij de cake smash fotoshoot. Herinneringen voor altijd vastgelegd!

Zwangerschap
€299,-

Zwanger zijn is heel bijzonder en voor het weet is het voorbij. Wat is er dan mooier dan prachtige beelden van jezelf om later nog eens op terug te kijken?

Tarieven

Je knippert met je ogen en ze zijn groot! Herken je dat? Dat je foto’s maar staan te staan op je computer, met de gedachten “ooit ga ik er nog wat mee doen”. Waarschijnlijk gebeurt dit negen van de tien keer niet vanwege de drukte van een gezin en dat is toch hartstikke zonde van je mooie reportage. Daarom heb ik voor jullie bij verschillende vakleveranciers een selectie gemaakt van de mooiste  handgemaakte fotoproducten. Kortom je kunt bij mij terecht voor een geheel persoonlijke collectie van je fotosessie.

Werkwijze

Als eerste kies je voor welke fotosessie je wilt gaan, bij betaling van dit bedrag is je boeking definitief.

Deze investering bevat mijn tijd, het gebruik van al mijn accessoires, garderobe en achtergronden. Mijn service, kennis, geduld, een berg ervaring en creativiteit 😉 En jij hebt voor altijd een herinnering aan deze mooi periode!

Bestelsessie
Bij elke shoot krijg je na drie weken een bestelsessie. Tijdens de bestelsessie bij mij in de studio kies je jouw foto’s uit en kan je jouw pakket eventueel uitbreiden met meer digitale bestanden en/of fotoproducten. Je kunt kiezen uit verschillende luxe fotoproducten van verschillende vakleveranciers om jouw herinneringen te vereeuwigen.

 

zwangershoot buiten
newborn shoot
baby fotoshoot
gezinsfotoshoot
investering
Betaling

Welke fotosessie je ook kiest, je betaalt deze vooraf. Hiermee is de fotoshoot definitief en zorg ik voor een onvergetelijke en tastbare herinnering. De totale investering varieert op basis van jouw wensen.

Bestelsessie
Na een newbornshoot kom je langs in de studio voor de bestelsessie. Tijdens de bestelsessie krijg je een galerie van 20-30 foto’s te zien, waaruit je kunt bestellen. Dit is hét moment waarop je de foto’s te zien krijgt. Ook het uitzoeken van fotoproducten doorlopen we samen. De bestelsessie duurt ongeveer een uurtje. Bedenk je op een later moment dat je graag nog een extra fotoproduct wilt bestellen? Geen probleem, dat kan! Heb je gekozen om een product uit mijn assortiment aan te schaffen, dan heb ik nog een leuk extraatje voor je! 

Contact

Prinsenhof 60
2641 RS Pijnacker

06 510 43 559
info@milenebezemer.nl

Volg je mij al op social media?