Gezinsfotografie Pijnacker – Nootdorp

 

Gezinsfotografie kan met kinderen vanaf een leeftijd rond de 6 maanden. De kinderen mogen hun eigen gang gaan en ik zal ze af en toe wel wat opdrachtjes geven. De bedoeling is dat het ontspannen blijft. Knuffelen, kietelen, rennen, grapjes maken en hier en daar een bloemetje plukken, zijn onderdeel van de fotoshoot. En mijn missie is om die foto’s te laten ‘shinen’ ergens in jullie huis en dan bedoel ik niet op een usb-stick in de keuken la 😉  

Tips

Goed om te weten

Gezinsfotografie vindt altijd buiten op locatie plaats.  Je kan er nog voor kiezen om tijdens het Golden Hour te fotograferen, dit geeft een magisch sfeertje. De fotoshoot is van korte duur (ongeveer 45 minuten), omdat kinderen nu eenmaal een korte spanningsboog hebben. Zorg dat je de kleding op elkaar afstemt voor een rustig en mooi eind resultaat. Ik ben ook van mening dat het resultaat gezien mag worden! Daarom krijgen jullie ongeveer 3 weken na de fotoshoot een bestelsessie, waarin we samen een fotoproduct op maat samen stellen. Ook kies je dan het aantal digitale bestanden. 

“Een hele fijne photoshoot gehad! Kids voelden zich enorm op hun gemak. Door heel veel geduld en verschillende mooi achtergronden en outfits is het resultaat extra mooi geworden. Onwijs blij met de foto’s!”

Joyce Chu - Hung

Wauw, wauw, wauw! Wat zijn de foto’s mooi geworden. Met veel geduld en rust heeft ze onze baby op de foto gezet. We zijn echt waanzinnig blij met het resultaat. Milene, heel erg bedankt!

Julie Van Donge-Bausch

gezinsfotografie

Wat krijg je bij de fotoshoot?

 

  • Op locatie 
    *vanaf 10 km postcode 2641 RS €0,20/km
  • ± 1 uur fotoshoot tijd
  • Professionele nabewerking van alle door mij geselecteerde foto’s
  • 3 weken na de fotosessie kan je tijdens de bestelsessie de foto’s van jullie kindje uitkiezen en fotoproducten bestellen, stel je eigen collectie samen!

* De kosten van de fotosessie betaal je vooraf en hiermee is je boeking definitief

Contact

Prinsenhof 60
2641 RS Pijnacker

06 510 43 559
info@milenebezemer.nl

Volg je mij al op social media?