Gezinsfotografie Pijnacker – Nootdorp

Gezinsfotografie kan met kinderen vanaf een leeftijd rond de 6 maanden. De kinderen mogen hun eigen gang gaan en ik zal ze af en toe wel wat opdrachtjes geven. De bedoeling is dat het ontspannen blijft. Knuffelen, kietelen, rennen, grapjes maken en hier en daar een bloemetje plukken, zijn onderdeel van de fotoshoot. En mijn missie is om die foto’s te laten ‘shinen’ ergens in jullie huis en dan bedoel ik niet op een usb-stick in de keuken la 😉  

Tips

Goed om te weten

Gezinsfotografie vindt altijd buiten op locatie plaats.  Je kan er nog voor kiezen om tijdens het Golden Hour te fotograferen, dit geeft een magisch sfeertje. De fotoshoot is van korte duur (ongeveer 45 minuten), omdat kinderen nu eenmaal een korte spanningsboog hebben. Zorg dat je de kleding op elkaar afstemt voor een rustig en mooi eind resultaat. Ik ben ook van mening dat het resultaat gezien mag worden! Daarom krijgen jullie ongeveer 3 weken na de fotoshoot een bestelsessie, waarin we samen een fotoproduct op maat samen stellen. Ook kies je dan het aantal digitale bestanden. 

“Een hele fijne photoshoot gehad! Kids voelden zich enorm op hun gemak. Door heel veel geduld en verschillende mooi achtergronden en outfits is het resultaat extra mooi geworden. Onwijs blij met de foto’s!”

Joyce Chu - Hung

Wauw, wauw, wauw! Wat zijn de foto’s mooi geworden. Met veel geduld en rust heeft ze onze baby op de foto gezet. We zijn echt waanzinnig blij met het resultaat. Milene, heel erg bedankt!

Julie Van Donge-Bausch

gezin fotoshoot

Wat krijg je bij de fotoshoot?

 

  • Op locatie 
    *vanaf 10 km postcode 2641 RS €0,20/km
  • ± 1 uur fotoshoot tijd
  • Professionele nabewerking van alle door mij geselecteerde foto’s
  • 3 weken na de fotosessie kan je tijdens de bestelsessie de foto’s van jullie kindje uitkiezen en fotoproducten bestellen, stel je eigen collectie samen!

* De kosten van de fotosessie betaal je vooraf en hiermee is je boeking definitief

Prijs voorbeeld

Om mijn werkwijze wat te verduidelijken heb ik hieronder twee voorbeelden:

Je wilt graag een newbornshoot doen. Je betaalt €175 euro voor de sessie zelf en daarbij krijg je een gratis mini album van 10 x 10 cm t.w.v. €49. Vervolgens heb je de bestelsessie en je besluit alle digitale bestanden te nemen. Omdat je er ook graag een mooi wandproduct bij wilt bestellen, zijn je digitale bestanden in verhouding goedkoper, dan wanneer je geen product uit mijn assortiment kiest. Alle bestanden voor €399 en een acryl in u-frame van 30 x 40 cm €199. Je komt uit op een totaal van €773. 

Je wilt graag een newbornshoot doen. Je betaalt €175 voor de sessie zelf en daarbij krijg je een gratis mini album van 10 x 10 cm t.w.v. €49. Vervolgens heb je de bestelsessie en je besluit alle digitale bestanden te nemen voor €499, zonder een product uit mijn assortiment. Je komt dan uit op een totaal €674.

Zoals je ziet heb je er dus voor €100 meer een super mooi product bij. 

LEER VAN MILÈNE

Zelf leren hoe je foto’s maakt van je kleintje? Met deze do-it-yourself tips van Milène maak jij zelf de mooiste foto’s!

*Met deze download kom je op de mailinglist, max. 1 mailtje per maand

Contact

Prinsenhof 60
2641 RS Pijnacker

06 510 43 559
info@milenebezemer.nl

Volg je mij al op social media?