Een gezinsshoot buiten, nieuw te boeken!

Voor een gezinsshoot buiten met het hele gezin kun je nu ook bij mij terecht, het werd tijd om dit ook toe te voegen aan mijn diensten. Vooral nu met het corona virus is dit een goede toevoeging. Buiten en op afstand! Het liefst zelfs nog tijdens het golden hour…. met prachtig licht!

  • Leuke paadjes ontdekken
  • Hoe gaat een fotosessie op locatie tijdens golden hour
  • Ik zoek jou en je prachtige gezinnetje

Op zoek naar leuke paadjes voor een gezinsshoot buiten

Pas ben ik verhuisd naar Pijnacker en daar is genoeg mooie natuur die ik nog niet ken. Eerst ben ik op mijn fietsie samen met mijn vriend wat rondjes gaan fietsen, om te kijken hoe het licht in sommige gebieden valt. Ook stond het fluitenkruid en het bekende gele koolzaad in bloei, wat de paadjes super leuk aankleedt en gezellig maakt. Daarna ben ik op pad geweest met een vriendinnetje, Nikki, om de gevonden paadjes hier in de buurt beter te verkennen. Dit keer met een camera en ons zelf als proefmodellen. Wat altijd al op mijn verlanglijstje stond was fotograferen tijdens Golden hour. Dit heb ik wel een keer eerder gedaan bij de Kralingse plas in Rotterdam, nog steeds niet onmogelijk, maar dat is nu wat verder rijden. En dit was overigens voor een zwangerschapssessie, niet voor een gezinsshoot buiten.

Een hoop lol hebben we gehad! Nikki en ik kunnen geiten als de beste haha. Ik had een kistje meegenomen om op te zitten maar eigenlijk zijn volwassenen, wij dus, er veel te groot voor. Ik moet dus ook nog even op zoek naar een steviger exemplaar.

Hoe gaat een fotosessie op locatie tijdens golden hour

Tijdens golden hour heb je niet heel lang de tijd. We zijn een half uur van te voren naar de locatie gegaan. Door deze proef shoot met zijn tweetjes weet ik nu precies hoe snel we de foto’s moeten maken, wat de beste composities zijn en wat het licht ongeveer doet. Met een gezinsshoot buiten is het natuurlijk wel prettig om elkaar een beetje te leren kennen voordat je meteen voor de camera moet staan. Meestal bellen we vlak na de aanvraag van de fotosessie om al wat meer feeling te krijgen met elkaar en het een en het ander door te spreken. Er is een parkeerplek waar we afspreken en dan lopen we naar de paadjes waar we de foto’s gaan maken. Tijdens het lopen kletsen we ook nog even gezellig en ik heb genoeg trucjes om ook de kinderen zich snel op hun gemak te laten voelen. Ik laat jullie knuffelen, kletsen, kietelen, gekke bekken trekken en dan komt er vanzelf een lach tussendoor! De fotosessie zal maximaal een uurtje duren. Sowieso omdat het licht er niet langer is en kinderen hebben vaak een korte spanningsboog. 

Ik zoek jou en je prachtige gezinnetje!

Omdat een gezinsshoot buiten nieuw in mijn assortiment is en ik nog geen voorbeeldfoto’s heb om te laten zien aan toekomstige klanten. Geef ik deze fotosessie t.w.v.. €307 eenmalig gratis weg! Je kan nog mee doen tot en met woensdag 6 mei. Om 20:00 uur ‘s avonds maak ik bekend wie de shoot heeft gekregen.

Meedoen? Bekijk dan even deze post op instagram. Deel een leuke foto van je gezin en tag mij ?

 

Wil je zeker weten een mooie shoot met je gezin? Of bijvoorbeeld liever niet je foto’s online?
Dan kun je mij natuurlijk ook gewoon een berichtje sturen of bellen voor meer informatie!

 

Zie ik jou en je prachtige gezinnetje snel voor mijn lens? ?