Nieuwe website en uitgebreider aanbod

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met allerlei ontwikkelingen achter de schermen en het is nu tijd om ze met jou te delen.

Een mijlpaal! Allereerst mijn website. Mijn website was voorheen nooit helemaal af en ook nooit helemaal naar mijn zin. Tijd voor verandering en professionalisering dus! Ik heb zelf het ontwerp bedacht en Kim van Timenkim.nl heeft heel hard gewerkt en ervoor gezorgd dat mijn ideeën werkelijkheid zijn geworden.

Naast een nieuwe website, gaat ook de opzet van de fotoshoots veranderen. Ik vind het heel erg belangrijk dat de foto’s die ik tijdens de fotoshoots maak, niet op de USB-stick blijven staan en na jaren onder een laagje stof worden teruggevonden. Want hoe vaak druk jij foto’s af van jou en je gezin? Door onze drukke levens is hier vaak geen tijd voor. Dit is natuurlijk hartstikke zonde! Iedereen mag toch zien wat een mooi gezin jullie zijn? Ook voor de kinderen is het, als ze wat ouder zijn, heel leuk om zichzelf op de foto’s terug te kunnen zien.

Investeren

Om deze reden wil ik meer kwaliteit en advies aanbieden rondom de fotoshoots. Je kunt vanaf nu investeren in een op maat gemaakt product dat helemaal past binnen het interieur van jullie huis. Samen kijken we naar jullie wensen en welk product daar het beste bij past. Ik zorg er vervolgens voor dat de foto’s niet op de USB-stick achter blijven, maar dat ze de plek in huis krijgen die ze verdienen. Vanaf het moment van de fotoshoot neem ik alle zorg voor jullie uit handen en zorg ik ervoor dat je achterblijft met een prachtig aandenken. De fotoshoot kun je beschouwen als quality-time voor jezelf, of met het gezin. Alles wat er daarna geregeld moet worden, doe ik voor jullie.

Zoals je hebt kunnen lezen, is het een hele verandering. Zowel op mijn website, als in mijn werkwijze. Omdat ik ontzettend dankbaar ben voor jou als bestaande klant, bied ik je graag de mogelijkheid om een fotoshoot nieuwe-stijl te boeken voor de oude prijzen. Reserveren en betalen doe je dit jaar, maar de fotoshoot kan ook volgend jaar ingepland worden. Dus: wil jij nog meer mooie foto’s van je baby en/of gezin, dan is dit je kans!

Nog niet eerder een fotoshoot gehad bij Milène Bezemer fotografie? Ook voor jou heb ik een leuk aanbod: als je dit jaar een fotoshoot reserveert en betaalt, ontvang je € 25,- shoptegoed voor fotoproducten of digitale bestanden.

Liefs Milène