Cake smash - Milene bezemer

Cake smash fotoshoot

Tijd voor een feestje! Een feestje waarbij er met taart gespeeld mag worden. Leuker wordt het toch niet? Wordt je kindje bijna 1 jaar? Dan is het tijd voor een cake smash fotoshoot!
Ik bestel speciaal voor jullie een taart waarin jullie kindje lekker kan gaan smashen, van kan snoepen en mee kan kliederen. Uiteraard zijn er leuke pakjes en kleding beschikbaar! Leuk als herinnering voor jezelf of voor de verjaardagsuitnodigingen.

Tips

Goed om te weten

Spontaan en plezier, dat is waar het bij een cake smash fotoshoot om draait. Uiteraard scheelt het per kindje wat voor soort foto’s er gemaakt kunnen worden. Is jouw kindje voorzichtig met de taart of gaat hij of zij er vol voor. Dat er leuke foto’s uitkomen dat kan natuurlijk niet anders! Ik heb verschillende achtergronden beschikbaar en die taart die regel ik natuurlijk ook! Jullie zijn welkom bij mij in de studio waar ik alles voor je regel. Geen kliederboel thuis dus, dat scheelt weer 🙂

 

Wat krijg je bij de fotoshoot?

 

  • Een fotoshoot van +- uur 3 bij jullie thuis of bij mij in de studio
  • Professionele nabewerking van alle geselecteerde foto’s
  • Ik heb allerlei verschillende accessoires en achtergronden waar uit gekozen kan worden
  • 2 tot 3 weken na de fotosessie maken we een afspraak voor de bestelsessie. Ik laat jullie ongeveer 20-25 professioneel bewerkte foto’s zien. Jullie krijgen de foto’s van jullie kindje op een scherm te zien en daarbij help ik jullie met het kiezen uit verschillende fotoproducten en pakketten. Zo creëren jullie je eigen kunstcollectie met mooie herinneringen!