Babyfotografie Pijnacker – Nootdorp

Babyfotografie kan eigenlijk vanaf alle leeftijden. De meest gangbare leeftijden voor een fotoshoot zijn vier maanden en acht maanden en net voor een jaar. Is je baby rond een jaar dan kun je ook denken aan een cake smash fotoshoot. Of je baby kan zitten of niet maakt eigenlijk niet uit, je krijgt altijd wel leuke beelden, daar zorg ik voor! Weer een onvergetelijke herinnering voor later.

Tips

Goed om te weten

Babyfotografie vindt bij mij in de studio plaats. Ik ben in het bezit van verschillende accessoires en kleding om alles leuk aan te kleden. Zelf kleding meenemen mag in overleg. Om het kind zich op zijn gemak te laten voelen kan je wat vertrouwd speelgoed of een knuffeltje meenemen. De fotoshoot is van korte duur (ongeveer 30 minuten), omdat een baby nu eenmaal een hele korte spanningsboog heeft.

“Een hele fijne fotoshoot gehad! Kids voelden zich enorm op hun gemak. Door heel veel geduld en verschillende mooi achtergronden en outfits is het resultaat extra mooi geworden. Onwijs blij met de foto’s!”

Joyce Chu - Hung

Wauw, wauw, wauw! Wat zijn de foto’s mooi geworden. Met veel geduld en rust heeft ze onze baby op de foto gezet. We zijn echt waanzinnig blij met het resultaat. Milene, heel erg bedankt!

Julie Van Donge-Bausch

babyshoot 7 maanden

Wat krijg je bij de fotoshoot?

 

  • Bij mij thuis in de studio 
  • Alleen foto’s van de baby
  • Verschillende achtergronden mogelijk
  • Gebruik van verschillende accessoires
  • ± 30 minuten fotoshoot tijd
  • Professionele nabewerking van alle geselecteerde foto’s
  • 2 tot 3 weken na de fotosessie kan je tijdens de bestelsessie de foto’s van jullie kindje uitkiezen en fotoproducten bestellen, stel je eigen collectie samen!

* De fotosessie betaal je vooraf en hiermee is je boeking definitief

Contact

Prinsenhof 60
2641 RS Pijnacker

06 510 43 559
info@milenebezemer.nl

Volg je mij al op social media?